divendres, 25 de novembre del 2011

Proposeu nous temes de debat!

Fa setmanes que no participa ningú al blog... Us aninem a fer-ho proposant nous temes de debat deixant els vostres missatges aquí mateix. Gràcies.

44 comentaris:

  1. En el ultimo pleno el Sr. Morancho reconocio ser el culpable de la situacion de endeudamiento del ayuntamiento:
    Tema, Se le deberian pedir responsabilidades...?

    ResponElimina
  2. se deberían pedir responsabilidades a anteriores gobernantes por no garantizar servicios mínimos y básicos a una gran parte de la población...?

    ResponElimina
  3. l'any vinent ens pujaran impostos, retallaran serveis, acostar-se als contenidors de brossa de segons quina zona un cap de setmana fa pànic.

    ResponElimina
  4. podeis poner la transcripción del momento que el sr. morancho dice ser el culpable

    ResponElimina
  5. Vaya, parece que tres de los anteriores "comentarios o sugerencias de temas", por decirlo de alguna manera, vienen de la misma persona y con ciertos intereses oscuros. Vamos a ver, ¿a qué político se le piden responsabilidades? ¿Qué servicios mínimos y básicos no se han garantizado? Por lo que respecta a Miami, lo hemos tenido mejor que nunca durante los últimos cuatro años. Ya se verá en los próximos como queda.

    ResponElimina
  6. se deberían pedir responsabilidades a los anteriores gobernantes al Sr. Morancho por no garantizar servicios mínimos y básicos a una gran parte de la población...?(rectificado)

    ResponElimina
  7. veo que no existe tal transcripción

    ResponElimina
  8. Que podem fer per sortir de la crisis, desde el nostre poble.

    ResponElimina
  9. Aquesta setmana he estat veient la Fundació Miró. M'agradaria aconsellar-vos que no perdeu la oportunitat de visitar l'exposició. Hi ha els quadres que Miró va dedicar al nostre municipi. El preu és de 10 €.

    ResponElimina
  10. Algu sap que faran per nadal a Miami i a Mont-roig?

    ResponElimina
  11. em sembla que ningu sap que faran per nadal. Ni sembla que sigui nadal perque no tenim llums ni bombilletes als carrers.

    ResponElimina
  12. la pàgina de l'ajuntament tant deficitària com sempre, i ha coses que no canvien ni espenyen-les, l'informació del municipi molt poc a l'abast a les noves tecnologies

    ResponElimina
  13. Ja han publicat el programa de Nadal, que us ha semblat?

    ResponElimina
  14. Mireu és molt fàcil fer retrets als polítics, mani qui mani sempre hi ha gent que no està cotenta, és veritat que si es demessin responsabilitats potser es pensarien més les coses abans de fer-les, sobretot tenint en compte que els diners són de tots. Però ara no serveix de res fer retrets i buscar més problemes dels ja tenim, el que s'ha de fer és lluitar i mirar de tirar endavant entre tots deixant enrera rancúnies.

    ResponElimina
  15. ¿quien cobra 70000 € al año en este municipio?

    ResponElimina
  16. És veritat que algú cobra aquesta barbaritat en aquest municipi, 70.000 € l'any, és cert? Si és així que diguin qui és,i qui li ha posat aquest sou?.
    L'hi estem pagant tots els ciutadans, jo com a ciutadana no estic d'acord, si algun està d'acord, que aporti la meva part per pagar-li el sou.

    ResponElimina
  17. Un tema de debat, Com podem fer per impedir que els polítics cobrin tan?, ¿com podem impedir que el senyor Urdangarin se'n rigui de nosaltres?, ¿qué podem fer perque polítics tipus Plana, Camps tornin els diners que han robat i deixin d'una vegada la política?. Jo no solsament vull que vagin a la pressó el més important és que tornin els diners.¿Com acabem amb la impunitat d'aquesta gent?

    ResponElimina
  18. No pugen el salari minim, pr el rei cobra mlt per no fer res, que mal repartit esta el món.

    ResponElimina
  19. com fan amb els politics a gran escala que els posen nota, quina nota tindríen els del nostre ajuntament? govern i oposició esclar, voleu dir que arriven al 5

    ResponElimina
  20. Em sembla que no arriben a l'aprovat ni uns ni els altres, no se si es preocupen massa pel municipi.

    ResponElimina
  21. que tal les festes de Nadal amb les retallades del nostre ajuntament? coses noves i les de sempre cada any pitjor, com sempre improvitzant a correcuita, hi ha un planing d'actuació dins de la regidoria de festes-cultura-esports-joventut? he sentit que es va suspendre el futbol sala per estar ocupat el pavelló com a parking? i es que hi han coses que no canvien, no canviaran i no hi ha ganes de que canviïn.

    ResponElimina
  22. Doncs a mi la cavalcada dels Reis em va agradar força. Sòbria, això sí, però els reis es veien bé i van ser molt correctes ells i els seus patges. Moltes vegades amb pocs diners es poden fer bé les coses.
    Ara, el pàrking a poli se´l podien estalviar o fer-ho a l'hora que tocava tal i com es va fer després del "merder"
    Anònim de les 20.30

    ResponElimina
  23. La retransmissió del ple d'avui ha estat una mica defectuosa, cuidadito amb moure la càmera i amb el zoom, també en alguns moments s'ha perdut el so.
    Que passa amb Secomsa?
    és un mas ple de senyorets?
    Els regidors que cobren de l'ajuntament, també cobren del Consell comarcal i dels consells d'administració de les empreses públiques?
    Si és així, penso d'ells que són uns lladregots, es col • loquen pel poder i per cobrar amb avarícia.
    I els sindicats de Secomsa també són uns espàbiladitos.
    La impressió que m'ha produït el Sr Cartiel és que defensa als seus amiguets no en si als treballadors, preocupat pels tècnics i pels de Secomsa, però treballadors són tots i el que una sola persona es quedi sense feina amb la que esta caient és preocupant, no es podrà. ni menjar ni pagar els impostos del ibi.
    Per que no els dóna vergonya estar cobrant més d'un sou? amb els seus privilegis, viatges, dietes, telèfons, menjars etc. a costelles del contribuents
    Als polítics en general ajuntaments Generalitat i govern central els dic que si tant se'ls omple la boca en què treballen per a la ciutadania i per al bé comú, la solució més efectiva és que es quedin amb un sou de 1500 € i sense privilegis, cotitzant a la seguretat social ia hisenda per tot.
    Ja está bè, prou, siguem persones, La paciència dels ciutadans s'està acabant.

    ResponElimina
  24. peró el regidor Cartiel parla, a l'anterior legislatura ni es veia ni parlava

    ResponElimina
  25. peró el regidor Cartiel parla, a l'anterior legislatura ni es veia ni parlava

    ResponElimina
  26. El senyor alcalde ,passa de llarc aquets "raquitics" 70000€/any "de rés".

    ResponElimina
  27. Que quiere decir eso de los 70000€ al año?
    Es que el sueldo del alcalde ha subido en epoca de crisis?
    Que alguien me conteste, si es que lo sabe, por favor que no sea un bulo.

    ResponElimina
  28. L'Ajuntament va dir que donaria la feina a la gent del poble....ja es veu.
    Tambè s'hauria de mirar que els treballador tinguin els titols adients i la capacitació per a cada ocupació. Que es demostri que tots podem optar a la feina per mitja de contractacions transparents i no a dit. Que no sigui m'es del mateix si us plau...

    ResponElimina
  29. Tema nou,
    Avui per ràdio escolto que ha baixat l'inmigració a Catalunya i Espanya, no sé d'on treuen les dades ja que a Mont-roig poble hi ha una entrada continua de gent sobre tot del magreb. Es porta cap tipus de control per part del nostre ajuntament? no hi ha feina en lloc, que els atreu? hi ha una manca de recursos,quina part del pressupost va a parar a serveis socials, va destinada en gran part aquest col.lectiu?

    ResponElimina
  30. Todos dicen que no van a contratar a nadie. Desde luego a los de Miami seguro que no y los que estaban antes poco a poco todos a la calle.

    ResponElimina
  31. Els de Miami sobran tots a l'Ajuntamnet. No ens enganyem, no responen al perfil dinamic qu es vol instaurar a Consistori

    ResponElimina
  32. el gerente de teu y net cobre 70000 €/año

    ResponElimina
  33. dons amb el sou del gerent podem tenir 4 o 5 persones més ocupades en el servei de neteja

    ResponElimina
  34. Això dels 70.000 euros és veritat? Pel que tinc entès, l'alcalde cobra una mica mes de 50.000.
    Al comentari de "Anònim Jan 24, 2012 12:33 PM" (3 més amunt) li diria que no entenc per on va. Els de Miami no son dinamics? Els de Mont-roig si que ho son? Aixo de que sobren tots ho trobo una mica fort.

    ResponElimina
  35. Hauria de dimitir el regidor de Mont-roig Gallardo per tot ho que succeeix a l'ajuntament de reus i que ha sortit publicat a totos els diaris??

    ResponElimina
  36. El que cobra 70.000 no és el gerent sinó l'encarregat del teu i net.

    ResponElimina
  37. Si el encargado cobra esto, cuanto cobra el gerente?
    Este dinero sale de los ayuntamientos del Baix Camp, no pueden estar subiendo contribuciones, despidiendo trabajadores, recortando servicios y cobrando estas barbaridades, basta ya.

    ResponElimina
  38. • La Botella en Madrid, esta pidiendo voluntarios, que la gente trabaje gratis, así ella y su familia podrán seguir con los sueldazos y ritmo de vida que llevan, con los esclavos a sus pies, chofer, coche, dietas, peluquería, comidas, ropa etc… todo gratis, son gastos de representación, esta trabajando por los ciudadanos, lo mismo que el Mas y los demás, tenemos que hacer como los de Islandia, a la porra, cachiporra todos ellos.

    Mi pregunta es porque no se ponen ellos como voluntarios?
    Ellos son los primeros que deberian de dar ejemplo y trabajar gratis que es por el bien de que España vaya bien, que se lo apliquen y no pidan mas al ciudadano que ya no le queda nada, solo indignación y artura de ver al personal que nos toca alimentar.

    ResponElimina
  39. Això m'ha arribat avui per correu, si estem retallant per falta de diners, perquè CiU no es comporta?

    Asunto: Mossos d’Esquadra nova uniformitat

    L’empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que
    hauran de dur els Mossos d’Esquadra a partir d’aquest any 2012 és
    TEXTIL SEU S.A. amb adreça a C/ Llorenç Tomàs i Costa, 58 de la
    localitat de La Seu d'Urgell.
    ALBERT BATALLA SISCART, s’ha fet càrrec de l’alcaldia d’aquesta
    localitat des de l’any 2008, inicialment mitjançant coalició bipartita
    entre Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió i
    actualment com a Cap de llista de CIU que va ser la força política més
    votada a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell a l’any 2011, amb
    un 41,16% del total dels vots i aconseguint així 8 regidors.
    El Cos de Mossos d’Esquadra no canvia la seva uniformitat des de l’any
    1983, i ara justament ara en plena crisis i quan sembla que això no
    pugui anar pitjor del que està anant es decideix fer aquest canvi que
    ves a saber tu els milions d’euros que costarà a la Generalitat.
    Doncs bé, dona la CASUALITAT que l’administrador principal de TEXTIL
    SEU S.A. i el molt honorable ALBERT BATALLA SISCART són GERMANS.
    Ja ni ha prou de no fer res, denunciem-ho, fem-ho públic el màxim que
    estigui a les nostres mans. Aquest és un petit exemple del model de
    país que tenim i no ho podem permetre més.

    Passa-Ho !!!

    ResponElimina
  40. TV3 a Mont-roig
    Trauran la flor i nata de Mont-roig i Miami, el programa serà com aquests dels milionaris que tot va bé i ningú passa necessitats. Una meravella de poble.

    ResponElimina
  41. Proposo un tema per a comentar:
    Quines diferencies observeu en el comportament del actual equip de govern i l'anterior?

    ResponElimina
  42. Da lo mismo, todos cobran sus sueldos y complementos.

    ResponElimina
  43. Potser si que alguna cosa ha canviat, a Turisme es nota que hi ha moviment, i sembla que hi han més iniciatives. Hi han pocs cursets a cultura, a Miami es veuen poc els polítics ara son més de Mont-roig. Diria que està més brut el municipi. Hi han més retallades per tot arreu. Als nous polítics se'ls nota ganes d'atendre a la gent, als de abans se'ls veu igual que sempre.

    ResponElimina
  44. Els d'Emomsa continuen arrivan un quart d'hora tard als matíns i plegan a dos quarts de tres al mmigdia a la feina. Igual que abans

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari. Sigues respectuós, si us plau.